Chevrolet

chevroletChevrolet este cea mai cunoscuta si mai vanduta marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de aproximativ 3,5 milioane de autovehicule in peste 130 tari. Este a patra marca auto ca marime din lume in ceea ce priveste vanzarile si, de asemenea, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere la nivel international. Chevrolet Europe ofera autovehicule practice si economice cu un design atragator si distinctiv si un raport calitate pret foarte avantajos.

Linia de produse Chevrolet include noul model de oras Spark, modelul de clasa mica Aveo, sedanul compact Cruze, modelul SUV Captiva, autovehiculul Epica din clasa medie si legendara masina sport Corvette. In 2011, Chevrolet va lansa modelul Orlando, un model MPV de familie complet nou, coupe-ul decapotabil Camaro, noul Aveo si modelul Cruze hatchback si va relansa SUV-ul Captiva cu patru variante de motorizare noi. Cele mai mari piete europene pentru Chevrolet sunt Rusia, Italia, Germania, Franta, Spania si Marea Britanie.

Infiintata in SUA in 1911 de imigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca se pregateste sa-si sarbatoreasca centenarul prin lansarea revolutionarului autovehicul electric Chevrolet Volt cu autonomie extinsa.
Modele consacrate: Chevrolet Aveo, Chevrolet Cobalt, Chevrolet Malibu, Chevrolet Impala, Chevrolet Matiz/Spark, Chevrolet Kalos/Aveo, Chevrolet Lacetti, Chevrolet Captiva.

Cat costa asigurarea CASCO / RCA pentru Chevrolet, la Allianz Direct?