Asigurare auto - Descriere produs

CASCO DIRECT - persoane fizice

De ce este importanta o astfel de asigurare?
Zilnic zeci, poate chiar sute de masini sunt implicate in accidente, sunt sparte, lovite sau zgariate. Fii convins ca nimeni nu-si doreste sa aiba parte de asemenea evenimente. Si totusi ele se intampla, chiar si acelora dintre noi care conduc preventiv, care se ingrijesc de masina personala. De aceea, pentru a fi cu adevarat protejat in cazul aparitiei unor astfel de situatii neplacute, ia in considerare achizitionarea unei polite de asigurare a masinii tale. Cu asigurarea CASCO DIRECT de la Allianz-Tiriac Asigurari ai siguranta ca, orice s-ar intampla cu masina ta, ai la cine apela oricand vei avea nevoie de ajutor.

►Document de informare asupra produsului Casco Direct (PID)

Citeste mai mult asigurare CASCO ...
Calculator Casco Direct

RCA – persoane fizice si juridice

De ce este important acest tip de asigurare?
In multe cazuri, despagubirile pentru pagubele pe care le provoci ca sofer se pot ridica la sume considerabile, de care nu dispui in acel moment, dar pe care trebuie sa le platesti. Cu asigurarea RCA de la Allianz-Tiriac Asigurari in orice moment poti actiona responsabil, societatea noastra platind pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale.

►Document de informare asupra produsului RCA (PID)

Citeste mai mult asigurare RCA ...
Calculator RCA

Pachet (Casco + RCA) – persoane fizice

Pachetul Casco + RCA oferit persoanelor fizice, aduce pe langa usurinta administrarii simultane a acestor asigurari si un discount aplicat atat asigurarii Casco cat si a celei RCA. Singura conditie pentru incheierea pachetului RCA + Casco este ca intre datele de inceput ale celor doua asigurari sa nu fie o diferenta mai mare de 30 de zile si sa fie incheiate cu cel mult o luna inainte de date de inceput a celor doua polte (RCA si casco).

Calculator Casco RCA