Opel

opelOpel a inceput sa produca automobile in anul 1899, volumul de productie fiind de 11 automobile pe an. In 2002, in capacitatile de productie si de asamblare situate in 6 tari din Europa Central si de Vest au fost produse 1,6 milioane autoturismes si vehicule comerciale Opel si Vauxhall. In afara Europei, produsele purtand marca Opel - incluzand vehiculele produse cu tehnologia Opel - sunt realizate in 13 capacitati de productie si de asamblare.
Produsele Opel/Vauxhall sunt vandute sub diferite nume de marci in 170 de tari de pe 5 continente. Inca de la infiintare, in 1862, Opel si-a propus sa fac tehnologia accesibila pentru un segment cat mai larg de clienti. Aceasta viziune a ramas la baza activitatii, incepand cu productia de maini de cusut, ulterior de biciclete, pana in prezent, cand ea reprezinta inima intregii productii de automobile.

Opel are un profil de marca puternica, definita de patru linii directoare: dinamica condusului; modularitate si flexibilitate interioara; sisteme de divertisment modern; design modern, distinctiv.

Modele consacrate: Opel Corsa, Opel Meriva, Opel Agila, Opel Astra, Opel Astra Clasic, Opel Zafira, Opel Insignia, Opel Antara, Opel Combo Tour, Opel Vivaro Tour.

Cat costa asigurarea CASCO / RCA pentru Opel, la Allianz Direct?