Seat

seatSEAT este singurul producator auto din Spania. Compania, infiintata in anul 1950, dezvolta si produce autoturisme de inalta calitate in Martorell, un oras aflat la 30 km distanta de Barcelona. SEAT exporta masinile sale in peste 70 de tari din intreaga lume.

SEAT este detinuta integral de grupul german Volkswagen. Acest aspect impreuna cu faptul ca este printre cei mai tineri jucatori din piata auto europeana, permit constructorului spaniol sa imbine principiile si metodele sale indraznete cu know-how-ul unuia dintre cei mai consacrati producatori de autovehicule din lume.

Rezultatul? O noua abordare a proiectarii si constructiei masinilor bazata pe o solida experienta.

Obiectivul? Contopirea pasiunii spaniole cu tehnologia germana in masini aproape perfecte.

SEAT isi propune sa modeleze viitorul automobilului. De aceea investeste puternic in cercetare si dezvoltare. Compania si-a asumat acest tel din anul 1971 cand a pus bazele propriului centru de cercetare si dezvoltare in Martorell. Centrul Tehnic SEAT a fost inaugurat in anul 1975 si a marcat completa autonomie a constructorului spaniol din punctul de vedere al dezvoltarii tehnologice.

Peste 1.000 angajati calificati lucreaza in Centrul Tehnic din Martorell. Designeri, ingineri si alti specialisti isi pun creativitatea in slujba conceperii, dezvoltarii si testarii modelelor SEAT.

Uneltele lor? Cele mai noi tehnologii de proiectare asistata si de simulare cu ajutorul prototipurilor virtuale.

Obiectivul lor? Sa proiecteze masini care integreaza necesitatile clientilor si sa aduca idei care vor deveni parte integranta a modelelor SEAT pentru viitor.

Pana in anul 2018, SEAT isi propune sa extinda gama la 40 produse de cea mai inalta calitate si sa-si consolideze pozitia in Europa de Est.

Modele consacrate: Seat Ibiza, Seat Cordoba, Seat Leon, Seat Altea, Seat Altea XL, Seat Alteea Freetrack, Seat Toledo, Seat Exeo, Seat Alhambra.

Cat costa asigurarea CASCO / RCA pentru Seat, la Allianz Direct?