Suzuki

suzukiIstoria corporatiei incepe cu mult timp in urma, in anul 1909, cand ia fiinta in Hamamatsu, Japonia, Suzuki Loom Works. Pentru prima oara, Suzuki ajunge in atentia internationala prin producerea primei biciclete cu motor, conceputa si executata profesionist.

Au urmat, pe rand, motocicletele cu capacitate de 125 cc,si mai tarziu autoturisme usoare, de mic litraj, care realmente au revolutionat industria auto, atat in Japonia, cat si in restul lumii.

Astzi, numele Suzuki este binecunoscut si apreciat in intreaga lume. Autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcatiuni, generatoare de putere, chiar si locuinte prefabricate, toate acestea purtand emblema Suzuki, sunt recunoscute pentru constanta in calitate, originalitate si fiabilitate. Prin munca sustinuta de cercetare si dezvoltare in capacitatile noastre de productie de clasa mondiala in Yokohamas si Hamamatsu, produsele noastre evolueaza permanent, pentru a raspunde cerintelor mereu noi ale clientilor nostri. Cu centre de fabricatie in 26 de tari, suntem plasati pentru a raspunde cerintelor viitoare si provocarilor ce apar pe piata mondiala. Istoria Suzuki are aproape 100 de ani.

Din anul 1909, gama de produse a evoluat si s-a dezvoltat, incluzand autoturisme, motociclete, autoturisme de teren, motoare pentru ambarcatiuni, generatoare, constructii prefabricate. Incepand cu luna februarie a anului 2008, productorul japonez Suzuki Motors Corporation a anuntat oficial deschiderea unui birou de reprezentant in Romania care va coordona, dezvolta si stabili politica comercial a marcii japoneze in Romania pentru intreaga retea de dealeri auto si de motociclete. Intrarea se datoreaza cresterii capacitatilor de productie ale fabricii din Ungaria pana la un nivel de 300.000 de unitati pe an. Astfel pot fi asigurate volumele necesare dezvoltarii retelei de dealeri si satisfacerea cererii pietei din Romania.

Sloganul "Way of Life!" al Suzuki a fost intotdeauna captivant depasind asteptarile clientilor, castigand devotamentul, increderea si loialitatea pe pietele din toata lumea. Produsele Suzuki sunt mai mult decat durabile, bine facute si sigure in functionare si sunt insotite de performanta si valoare.

Modele consacrate: Suzuki Alto, Suzuki Ignis, Suzuki Vitara, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Spalsh, Suzuki SX4, Suzuki Jimny.

Cat costa asigurarea CASCO / RCA pentru Suzuki, la Allianz Direct?