Germania

Germania Germania e un stat situat in Europa Centrala care se invecineaza cu noua tari europene: Danemarca, Olanda, Belgia, Franta, Luxemburg, Elvetia, Austria, Republica Ceha si Polonia. De asemenea are iesire directa la Marea Baltica si la Marea Nordului (Oceanul Atlantic).

Germania are o clima temperata, cu o temperatura medie anuala de 9 °C. Temperatura medie in ianuarie variaza de la -6 °C pana la +1 °C (in functie de localitate si altitudinea ei), in timp ce temperatura medie a lunii iulie variaza intre 16 si 20 °C. Precipitatiile sunt mai mari in sud, unde se inregistreaza 1.980 mm pe an, majoritatea sub forma de zapada.

Piata Gendarmenmarkt, Muzeele Dahlem, Hamburg, Piata Marienplatz, Castelul Hohenschwangau, Frankfurt am Main, Romerplatz, Koln, Muzeul Schnutgen sunt cateva atractii ale tarii.

Mancarea germana e bazata in special pe o extraordinara varietate de preparate din carne. De la salamuri, carnati, leberwurst si pana la faimoasele snitele germanii au dus prepararea carnii la un alt nivel. In bucataria germana existe peste 1500 de retete numai pentru prepararea carnatilor. Pestele si legumele nu lipsesc nici ele din aceasta fabuloasa bucatarie.

Capitala Germaniei este Berlin, iar ca moneda oficiala a fost adoptat EURO.
 

Cat costa asigurarea de calatorie in Germania, la Allianz Direct?

Calculator asigurare calatorie
Descriere asigurare calatorie