Kenya

Kenya Kenya e o tara situata in partea central estica a Africii si se invecineaza cu Etiopia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudan la nord-vest avand in sud-est iesire la Oceanul Indian. Aceasta ofera peisaje din cele mai diverse de la paduri, stanci, cascade pana la inaltimi ametitoare si paduri virgine. Situata de-a lungul Oceanului Indian, Kenya are o clima tropicala, cu temperaturi ridicate mai tot timpul anului.Kenya poate fi considerata o adevarata rezervatie de animale salbatice, precum lei, leoparzi, rinoceri si elefanti.De asemenea, statul protezeaza prin rezervatii naturale o multitudine de specii de pasari si reptile.

Nairobi National Park, Muzeul National, Bomas, Nakuru sunt atractii turistice. Cele mai interesante si la mare cautare activitati practicate in Kenya sunt safari-urile din parcul national Masai Mara, zborul cu balonul desupra cirezilor de bivoli salbatici si intalnirile la doar cativa metri cu lei.

Capitala este Nairobi, ca si limbi oficiale sunt engleza si Swahili, iar moneda de circulatie nationala este silingul kenyan.

Cat costa asigurarea de calatorie in Kenya, la Allianz Direct?

Calculator asigurare calatorie
Descriere asigurare calatorie