Calculator asigurare Casco si RCA

AllianzDirect.ro iti ofera posibilitatea unica de a calcula, a compara si a cumpara in acelasi timp de pe site-ul sau produse de asigurari auto sau de calatorie. Trebuie doar sa intri pe site, fara a te autentifica si sa accesezi Calculator Casco, Calculator RCA, Calculator pachet RCA+Casco sau Calculatorul asigurarilor de calatorie (medicale). Calculatorul AllianzDirect.ro iti va oferi in functie de profilul tau de client varianta cea mai buna si mai ieftina.
Vizualizezi oferta, verifici conditiile si nu-ti ramane decat sa inchei polita platind-o online sau offline. Calculatorul asigurarilor AllianzDirect te scuteste de vizitarea agentiilor de profil, de timpul pretios petrecut in trafic si de riscul neincheierii politei in timp util.
De asemeni calculatorul Casco, RCA si calculatorul asigurarilor medicale poate fi disponibil la telefon prin apelarea serviciului Call Center la 0219798.
In concluzie la adresa www. AllianzDirect.ro calculezi, compari, verifici si alegi in final decizia de a cumpara asigurarea dorita.

Calculator Casco Direct
Calculator RCA
Inapoi