Descriere asigurari

Asigurare CASCO DIRECT - persoane fizice

Zilnic zeci, poate chiar sute de masini sunt implicate in accidente, sunt sparte, lovite sau zgariate. Fii convins ca nimeni nu-si doreste sa aiba parte de asemenea evenimente. Si totusi ele se intampla, chiar si acelora dintre noi care conduc preventiv, care se ingrijesc de masina personala. De aceea, pentru a fi cu adevarat protejat in cazul aparitiei unor astfel de situatii neplacute, ia in considerare achizitionarea unei polite de asigurare a masinii tale. Cu asigurarea CASCO DIRECT de la Allianz-Tiriac Asigurari ai siguranta ca, orice s-ar intampla cu masina ta, ai la cine apela oricand vei avea nevoie de ajutor.

Citeste mai mult ...
Calculator Casco Direct

Asigurare RCA – persoane fizice si juridice

In multe cazuri, despagubirile pentru pagubele pe care le provoci ca sofer se pot ridica la sume considerabile, de care nu dispui in acel moment, dar pe care trebuie sa le platesti. Cu asigurarea RCA de la Allianz-Tiriac Asigurari in orice moment poti actiona responsabil, societatea noastra platind pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale. Chiar daca nu-si doreste nimeni asemenea evenimente, tertul nevinovat prejudiciat de catre tine va rasufla usurat, beneficiind de acoperirea politei tale RCA Allianz Tiriac. 

Citeste mai mult ...
Calculator RCA

Asigurare CASA DIRECT - persoane fizice

Asigurarea pentru locuinta Casa Direct de la Allianz-Tiriac este dedicata nevoilor tale, oferindu-ti protectie completa impotriva riscurilor care iti pot ameninta casa si bunurile. Pe langa protectia impotriva dezastrelor naturale (cutremure, alunecari de teren si inundatii), asigurarea facultativa a locuintei Allianz-Tiriac ofera protectie adecvata si impotriva celorlalte riscuri la care iti este expusa locuinta, putand fi configurate in functie de nevoile si cerintele tale.

Asigurarea de locuinta Allianz-Tiriac te protejeaza in situatiile neplacute si te ajuta sa iti recuperezi pierderile suferite. In plus, beneficiezi de despagubiri rapide si sigure pentru ca noi intelegem cat de important este ca, in cazul in care te afli in situatia de a-ti recladi caminul, sa beneficiezi de sprijin financiar

Citeste mai mult ...
Calculator CASA DIRECT

Asigurare calatorie in strainatate - persoane fizice si juridice

De ce este important acest tip de asigurare?
De fiecare data cand te pregatesti de o calatorie este important sa te asiguri ca persoana ta si sejurul tau in alta tara nu vor fi perturbate de probleme neprevazute. Pentru aceasta, vine in intampinare asigurarea noastra de calatorie in strainatate ce ofera pe langa acoperirea cheltuielilor medicale si asigurare de accidente (in standard), iar optional asigurarea bagajelor si chiar raspunderea ta civila fata de terti.Citeste mai mult ...
Calculator asigurare calatorie
Inapoi