Noutati Allianz Direct: asigurari RCA, Casco, locuinta si calatorie

Ianuarie 2018

Decontarea Directa RCA (posibilitatea repararii propriei masini in baza politei RCA incheiata la Allianz-Tiriac) este disponibila online. Optiunea se poate adauga doar la incheierea politei RCA si de asemenea se poate alege clauza de asistenta rutiera si asigurarea persoanelor in caz de accident.

Decembrie 2017

Prin descarcarea aplicatiei de mobil Allianz-Tiriac si crearea unui cont in cadrul acesteia, ai posibilitatea de a vizualiza politele, ofertele, platile si daunele tale in cadrul Allianz-Tiriac. De asemenea ai acum posibilitatea de a achiztiona rovinieta direct din aplicatia de mobil.

Aprilie 2017

S-a extins acoperirea teritoriala a asigurarii Casco Direct in afara Romaniei in baza acoperirii standard a politei.Acoperirea teritoriala a politei Casco Direct cuprinde Romania si Europa* (*tarile membre carte verde), *fara cost suplimentar in cazul autoturismelor, iar pentru autoutilitare se extinde automat in afara Romaniei, daca exista o polita RCA incheiata la Allianz Direct (Allianz-Tiriac Asigurari), valabila in aceeasi perioada cu cea Casco (ori daca se incheie online, odata cu polita Casco), aplicandu-se totodata si o reducere suplimentara in cazul achizitiei la pachet a celor doua polite de asigurare (RCA + Casco Direct). In caz contrar, doar in cazul autoutilitarelor, acoperirea politei casco se extinde optional in afara Romaniei, prin plata unei prime suplimentare, cu ajutorul echipei Call Center (tel 0219798).

August 2015

S-a lansat aplicaţia pentru mobil ce oferă, în premieră pe piaţa asigurărilor din România, posibilitatea de a cumpăra online asigurări medicale pentru călătorii în străinătate. Aplicaţia "Allianz-Tiriac" poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store şi permite achiziţia unei poliţe de asigurare de călătorii oricând şi de oriunde, astfel încât nu mai este nevoie să va deplasati la o sucursală Allianz-Ţiriac pentru a încheia poliţa si chiar mai mult decat atat, achizitia efectuandu-se in timp real, polita se va salva pe telefon/tableta si concmitent se va transmite prin email. Puteti achiziţiona prin intermediul aplicaţiei, oricare dintre cele două tipuri de poliţe de asigurare de călătorie oferite de companie in mod traditional, "Voiaj" (pe perioadă determinată) şi "Multitravel" (cu valabilitate 12 luni), plătind simplu, online, prin PayU.

Februarie 2013

S-a introdus notificarea online a daunelor, pentru clientii Allianz-Tiriac Asigurari. Notificarea online este disponibila aici:Notificare online   In vederea obtinerii programarii la constatarea aferenta dosarelor de dauna auto, va recomandam folosirea optiunii de notificare online. Astfel veti avea prioritate la momentul ales, iar timpul necesar efectuarii constatarii se va reduce considerabil. De asemenea, ulterior veti avea posibilitatea urmaririi dosarului de dauna deschis online.  

Decembrie 2011

Asigurarea facultativa de locuinta Casa Direct este disponibila pentru persoanele fizice.
Asigurarea obligatorie de locuinta PAD a fost elimininata din oferta, fiind inlocuinta de Asigurarea Casa Direct.

Decembrie 2010

Asigurarea obligatorie de locuinta PAD este disponibila pentru persoane fizice si juridice.

Iulie 2010

Asigurarile RCA si calatorie sunt disponibile pentru persoanele juridice.

Noiembrie 2008

Asigurarile RCA, Casco si calatorie sunt disponibile pentru persoanele fizice.

Allianz Direct vine in intampinarea cererilor clientilor prin oferirea unor asigurari cu acoperiri suplimentare/optionale, astfel:

Asigurarea Casa Direct

acopera optional:

 • Inundarea provocata de apa de conducta
 • Spargerea accidentala a bunurilor casabile
 • Avarii accidentale la instalatiile apartinand cladirii
 • Bunuri din locuinta
 • Raspundere civila legala

Asigurarea Casco Direct

acopera optional, pe langa furtul, vandalismul si avariile ce se pot produce vehiculului asigurat:

 • Asigurarea de accidente a persoanelor aflate in vehicul la momentul producerii riscului asigurat
 • Servicii de asistenta rutiera

Asigurarea medicala pentru calatorie in strainatate

ofera:

 • pe langa asigurarea medicala si asigurarea de accidente (indemnizatie in cazul invaliditatii permanente sau decesului din accident)
  iar optional:
 • Asigurarea bagajelor
 • Asigurare raspundere civila fata de terti, valabila in afara Romaniei (aceeasi acoperire teritoriala ca si polita de baza)

Asigurarea RCA

despagubeste:

 • pe langa pagubele pe care le produci tertilor, asigurarea RCA poate acoperi optional:
 • Decontarea Directa (posibilitatea de a-ti repara masina la Allianz-Tiriac in baza propriei asigurari RCA, daca esti lovit de un tert cu RCA la o alta companie de asigurari) - acoperire doar pe teritoriul Romaniei;
 • Asistenta rutiera si asigurarea persoanelor in caz de accident (indemnizatie in cazul invaliditatii permanente sau decesului din accident) - aceeasi acoperire teritoriala ca si polita de baza.