Promotii asigurari

  Casco Direct

120 lei reducere pentru Casco Direct

Prinde promotia verii si incheie polita Casco Direct cu reducere de 120 lei. Oferta se aplica politelor noi (exclus reinnoiri) Casco Direct, incheiate individual sau la pachet cu RCA si este valabila pentru prima CASCO (fara acoperiri suplimentare), fiind generata automat pentru orice polita noua "Casco Direct".

Politele reinnoite beneficiaza de reducerile acumulate conform istoricului de daunalitate inregistrat pana in prezent.

La preluarea in asigurare a unui vehicul nou achizitionat, beneficiezi atat de reducerea datorata istoricului vehiculului actual, cat si de cea de polita noua. Asiguri astfel mai multe masini prin Casco Direct la un tarif preferential.

   Fii pregatit pentu neprevazutul din traficul aglomerat! Incheie Casco Direct!

Asigurarea Casco Direct poate fi achizitionata numai prin intermediul site-ului www.AllianzDirect.ro sau la telefon 0219798. 

Iata cateva avantaje care ii confera unicitate pe piata de asigurari din Romania: 

-Avariile, furtul si vandalismul sunt acoperite in asigurarea de baza.

-Conducerea vehiculului de catre alte persoane este permisa, fara majorarea primei sau fransizei, indiferent de varsta soferului (conform legii, peste 18 ani, detinator de permis auto).

-Fransiza este zero in cazul daunei totale, a furtului total sau daca valoarea reparatiei depaseste 7000 lei. In cazul daunelor de pana la 7000 lei, fransiza nu se aplica daca persoana vinovata de producerea riscului asigurat este exclusiv, o terta persoana identificata in actele de constatare a evenimentului.

-Acoperirea teritoriala a politei Casco Direct cuprinde Romania si Europa* (*tarile membre carte verde),  *fara cost suplimentar in cazul autoturismelor. Pentru autoutilitare se extinde automat in afara Romaniei, daca exista o polita RCA incheiata la Allianz Direct (Allianz-Tiriac Asigurari), valabila in aceeasi perioada cu cea Casco (ori daca se incheie online, odata cu polita Casco), aplicandu-se totodata si o reducere suplimentara in cazul achizitiei la pachet a celor doua polite de asigurare (RCA + Casco Direct). In caz contrar, doar in cazul autoutilitarelor, acoperirea politei casco se extinde optional in afara Romaniei, prin plata unei prime suplimentare, cu ajutorul echipei Call Center (tel 0219798).

- Asistenta rutiera si / sau asigurarea de accidente a persoanelor din vehicul se poate adauga optional, in momentul achizitionarii oricarei polite Casco Direct (simplu sau la pachet cu RCA).

Notificarea daunei (precum si programarea constatarii) in cazul aparitiei unui eveniment asigurat, se efectueaza online, economisind astfel timp.

*extinderea acoperirii teritoriale in afara Romaniei (tari membre catre verde) este oferita fara cost suplimentar doar in cazul autoturismelor

   Casa Direct

Ofera-ti o vara lipsita de griji. Incheie asigurarea facultativa a locuintei "Casa Direct" si bucura-te de vacanta mult asteptata, stiind ca lasi casa asigurata.

Riscul de a se intampla ceva neprevazut nu te mai preocupa, cu asigurarea completa "Casa Direct", la un pret accesibil. Salveaza acum, oferta ta personalizata si suna la 0219798 pentru a finaliza polita (cu verificarea/emiterea prealabila a politei obligatorii PAD).

Incheierea asigurarii locuintei a devenit mai simpla (telefonic cu verificarea prealabila a existentei politei obligatorii a locuintei, PAD).

In plus, aceasta este si configurabila: pe langa toate riscurile generale ce acopera locuinta, poti opta pentru raspundere civila, asigurarea bunurilor (continut), inundatie de la spargerea conductelor, avarii accidentale la instalatii, spargerea bunurilor casabile. Toate acestea sunt posibile prin polita de asigurare facultativa a locuintei Casa Direct, incheiata prin www.AllianzDirect.ro.

Polita se listeaza din contul creat pe site, fiind valabila cel mai devreme de a doua zi. 

Daca sunteti deja client Allianz Direct/Allianz-Tiriac, veti primi reduceri suplimentare, mentionanad CNP-ul proprietarului in primul pas al cotatiei sau sa suni la 0219798 (tarif normal) L-V 8:00-20:00.

Polita Casa Direct se incheie fara fransiza pentru toate riscurile, exceptand riscurile catastrofice, unde se aplica fransiza de 20.000 eur (conform legii), aceasta suma de 20.000 eur fiind acoperita in caz de risc catastrofic (ex: cutremur) de polita obligatorie de asigurare a locuintelor PAD, cu asigurator PAID. In cazul unui risc catastrofic (de ex. cutremur) suma aigurata ce excede limita de 20.000 eur este despagubita de Allianz Tiriac.

   RCA pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, optional Decentare Directa si acoperiri suplimentare (asisitenta rutiera si asigurarea persoanelor in caz de accident)

  Obtii rapid oferta RCA si emiti pe loc polita RCA online cumparata prin Allianz Direct + expediere gratuita a politei RCA in original, insotita de formularul de constat amiabil in caz de accident.

Acum polita RCA te poate proteja si pe tine prin adaugarea optiunii de Decontare Directa (care iti permite sa-ti repari masina la Allianz-Tiriac, folosind polita ta RCA) precum si clauzele suplimentare de asistenta rutiera si acoperirea persoanelor in caz de accident. Prin cumpararea politei RCA online poti verifica corectitudinea datelor asigurarii si de asemenea poti tipari polita ta in timp real (cateva minute de la finalizarea tranzactiei de plata online). Orice polita RCA cumparata prin AllianzDirect, beneficiaza de reducerea datorata istoricului acumulat in cadrul CEDAM (baza de date comuna a asigurarilor RCA), indiferent care este asiguratorul RCA actual, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Polita poate fi cumparata ca un simplu RCA sau la pachet CASCO+RCA, situatie in care se cumuleaza cu reducerea de pachet.

Valabilitatea teritoriala a cartii verzi, continuta in cadrul Contractului RCA, acopera toate tarile membre Carte Verde.

  Voiaj Direct

  10% reducere la Polita medicala de calatorie in strainatate, pentru grupuri de 2-10 persoane.

AllianzDirect asigura toti clientii pentru politele de calatorie in grup Voiaj Direct la un pret redus cu 10% (minim 2 persoane adulte intre 18-60 de ani/polita). Promotia este valabila pe parcursul intregului an si se adreseaza tuturor clientilor indiferent de tipul politei alese. Calatorie placuta!
Promotia se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si clientilor persoane juridice.


Cumpara pachet Casco - RCA
Cumpara asigurare calatorie
Cumpara asigurare locuinta
Inapoi