Promotii asigurari

 Casco Direct

Acum, poate mai mult decat oricand, masina ta are nevoie de asigurare casco, cu posibilitatea efectuarii inspectiei de risc de la distanta

Verifica oferta verii pentru Casco Direct, cu un tarif preferential. In cazul ofertelor pachet Casco + RCA beneficiezi si de o reducere inclusa in prima Casco afisata.

Optional poti adauga asistenta rutiera si asigurarea persoanelor din vehicul in caz de accident.

La preluarea in asigurare a unui vehicul nou achizitionat, beneficiezi de reducerea datorata istoricului vehiculului actual cat si de cea de pachet (RCA + Casco). Asiguri astfel mai multe masini prin Casco Direct la un tarif preferential.

In cazul politelor noi este necesara efectuarea inspectiei de risc pe care o poti efectua chiar tu, urmand pasii descrisi in Ghidul urmator*

In cazul masinilor noi, cu zero kilometri, inspectia de risc nu este necesara. De asemenea nici in cazul reinnoirilor cu perfecta continuitate.

   Fii pregatit pentru neprevazut! Incheie Casco Direct!

Asigurarea Casco Direct poate fi achizitionata prin intermediul site-ului www.AllianzDirect.ro sau la telefon 0219798. 

Iata cateva avantaje care ii confera unicitate pe piata de asigurari din Romania: 

-Avariile, furtul si vandalismul sunt acoperite in asigurarea de baza.

-Conducerea vehiculului de catre alte persoane este permisa, fara majorarea primei sau fransizei, indiferent de varsta soferului (conform legii, peste 18 ani, detinator de permis auto).

-Fransiza este zero in cazul daunei totale, a furtului total sau daca valoarea reparatiei depaseste 7000 lei. In cazul daunelor de pana la 7000 lei, fransiza nu se aplica daca persoana vinovata de producerea riscului asigurat este exclusiv, o terta persoana identificata in actele de constatare a evenimentului. In restul situatiilor, pentru daune de pana la 7000 lei se aplica o fransiza de 0,5% din suma asigurata, minimum 500 lei.

-Acoperirea teritoriala a politei Casco Direct cuprinde Romania si Europa* (*tarile membre carte verde),  *fara cost suplimentar in cazul autoturismelor. Pentru autoutilitare se extinde automat in afara Romaniei daca exista o polita RCA incheiata la Allianz Direct (Allianz-Tiriac Asigurari), valabila in aceeasi perioada cu cea Casco (ori daca se incheie online, odata cu polita Casco), aplicandu-se totodata si o reducere suplimentara in cazul achizitiei la pachet a celor doua polite de asigurare (RCA + Casco Direct). In caz contrar, doar in cazul autoutilitarelor, acoperirea politei casco se extinde optional in afara Romaniei, prin plata unei prime suplimentare, cu ajutorul echipei Call Center (tel 0219798).

- Asistenta rutiera si / sau asigurarea de accidente a persoanelor din vehicul se poate adauga optional, in momentul achizitionarii oricarei polite Casco Direct (simplu sau la pachet cu RCA).

Notificarea daunei (precum si programarea constatarii) in cazul aparitiei unui eveniment asigurat, se efectueaza online, economisind astfel timp.

*extinderea acoperirii teritoriale in afara Romaniei (tari membre catre verde) este oferita fara cost suplimentar doar in cazul autoturismelor

   Casa Direct


OFERA-I CASEI TALE PROTECTIA POTRIVITA

Ramai stapan pe situatie oriunde si oricand. Chiar si acasa. Allianz Direct are oferta potrivita pentru protectia locuintei tale.

Tine-ti casa la adapost cu oferta de asigurare facultativa a locuintei "Casa Direct" si bucura-te de o viata linistita, stiind ca ai casa asigurata.

Riscul de a se intampla ceva neprevazut nu te mai preocupa, cu asigurarea "Casa Direct", la un pret accesibil. Salveaza acum, oferta ta personalizata si suna la 0219798 pentru a finaliza polita (cu verificarea/emiterea prealabila a politei obligatorii PAD).

Incheierea asigurarii locuintei a devenit mai simpla (telefonic cu verificarea prealabila a existentei politei obligatorii a locuintei, PAD).

In plus, aceasta este si configurabila: pe langa riscurile generale ce acopera locuinta (incendiu, explozie, trasnet, caderea aparatelor de zbor, riscuri naturale, vandalism si altele conform conditiilor de asigurare postate pe site), poti opta pentru raspundere civila, asigurarea bunurilor (continut), inundatie de la spargerea conductelor, avarii accidentale la instalatii, spargerea bunurilor casabile.

Polita se listeaza din contul creat pe site, fiind valabila cel mai devreme de a doua zi, cu verificarea prealabila a existentei/emiterii politei de asigurare obligatorie a locuintei, denumita PAD.

Daca sunteti deja client Allianz Direct/Allianz-Tiriac, veti primi reduceri suplimentare, mentionanad CNP-ul proprietarului in primul pas al cotatiei sau apeland la 0219798 (tarif normal) L-V 8:00-20:00.

Polita Casa Direct se incheie fara fransiza, exceptand riscurile catastrofice, unde se aplica fransiza de 20.000 eur pentru cladire (conform legii), aceasta suma de 20.000 eur fiind acoperita in caz de risc catastrofic (ex: cutremur) de polita obligatorie de asigurare a locuintelor PAD, cu asigurator PAID. In cazul unui risc catastrofic (de ex. cutremur) suma aigurata ce excede limita de 20.000 eur este despagubita de Allianz Tiriac. In cazul bunurilor fransiza in cazul cutremurului se stabileste procentul in functie de anul constructiei cladirii.

   RCA pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, optional Decontare Directa si acoperiri suplimentare (asistenta rutiera si asigurarea persoanelor in caz de accident)

  Obtii rapid oferta RCA si emiti pe loc polita RCA online, prin Allianz Direct + expediere gratuita a politei RCA in original, insotita de formularul de constat amiabil in caz de accident.

Acum polita RCA te poate proteja si pe tine prin adaugarea optiunii de Decontare Directa (care iti permite sa-ti repari masina la Allianz-Tiriac, folosind polita ta RCA in locul celei a tertului vinovat de producerea accidentului) precum si a clauzelor suplimentare de asistenta rutiera si acoperirea persoanelor in caz de accident. Prin cumpararea politei RCA online poti verifica corectitudinea datelor asigurarii si de asemenea poti tipari polita ta in timp real (cateva minute de la finalizarea tranzactiei de plata online). Orice polita RCA cumparata prin AllianzDirect, beneficiaza de reducerea datorata istoricului acumulat in cadrul CEDAM (baza de date comuna a asigurarilor RCA), indiferent care este asiguratorul RCA actual, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Polita poate fi cumparata de sine statator sau la pachet CASCO+RCA, situatie in care se cumuleaza cu reducerea de pachet.

Valabilitatea teritoriala a cartii verzi, continuta in cadrul Contractului RCA, acopera toate tarile membre Carte Verde.

Polita are doar format electronic, motiv pentru care iti recomandam sa o imprimi pe hartie alba si sa o ai in masina in cazul calatoriei in afara Romaniei. In caz de nevoie, formularul de constat amiabil se poate obtine in orice sucursala Allianz-Tiriac in baza formatului electronic al politei RCA.

Iti recomandam sa consulti si informarea Biroului Asiguratorilor Auto din Romania.

  Voiaj Direct

  Orice iesire din tara este mai sigura cand pleci asigurat:

 

AllianzDirect asigura persoanele cuprinse in aceeasi polita Voiaj Direct, la un pret redus cu 10% (minim 2 persoane adulte intre 18-60 de ani/polita). Promotia este valabila pe parcursul intregului an si se adreseaza tuturor clientilor indiferent de pachetul de asigurare ales.
Promotia se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si clientilor persoane juridice.


Cumpara pachet Casco - RCA
Cumpara asigurare calatorie
Cumpara asigurare locuinta
Inapoi